Annoncering

Work Supply er din landsdækkende medierådgiver

Work Supply er også et landsdækkende medierådgiverbureau, hvad der angår jobannonceringen. Vi har specialiseret os i at rådgive virksomheder med jobannonceringen uanset kandidat type. Så virksomheden får mest mulig effekt ud af deres jobannonceringsbudget. 

 
Work Supply giver dig overblikket over, hvilke type online eller print jobannoncering, din virksomhed bør benytte sig af. Vi finder frem til den løsning, der er bedst for din virksomhed, da vi ikke er bundet af nogen aftaler med andre Job-, markedsføringsportaler eller mediehuse. Vi har på forhånd forhandlet os til favorable priser så vi kan tilbyde vores kunder ”The Best Price”. Ydermere forhandler vi gerne online eller print markedsføring af dine Jobs efter specielle ønsker fra virksomheder. Med Work Supply´s medierådgivning kan du målrette din søgning, også de mange der ikke står i en jobdatabase. Med de præcise søgeværktøjer finder vi de mest relevante kandidater – uanset jobtype. 


Med Work Supply´s medierådgivning afdækkes hele kandidatfeltet, ved både at eksponere jobbet online på kendte nyhedssites og muligvis også i avisen. Derved kommer du i kontakt med relevante kandidater, der er aktivt jobsøgende, men måske endnu vigtigere – kontakten med attraktive kandidater der allerede er i Job. 


Vi rådgiver om jobannonceringen i alle danske og udenlandske medier, både offline (tv, radio, biograf, print, outdoor, etc.), samt online (display, SEO, SEM, mobile og sociale medier). 


Kontakt gerne Work Supply med hensyn til annoncering af din Job annoncer på www.worksupply.dk eller i andre medier i hele landet eller udlandet.

Translate »