Vikarer

Vikar via Work Supply

Uanset om du har brug for en ekstra hånd i en dag eller for en længere periode, sender vi en vikar med de rette kvalifikationer. Vores vikarer dækker mange faggrupper og brancher. Derfor kan vi som vikarbureau dække vores kunders behov.


Har du brug for vikarer?

Work Supply håndterer vikarer til virksomheder i hele landet. Både akutte vikariater og vikariater, der er planlagt.Vikarer kan bruges i forbindelse med sygdom, ferie, barsel og andre behov. Vi leverer vikarer med mange forskellige kompetencer fra dag til dag inden for de fleste brancher.


Vikar via Work Supply

Når du tager kontakt til os i forbindelse med behov for en vikar, finder vi så hurtigt som muligt en passende vikar, som passer til netop jeres virksomhed. Vi har vikarer på alle niveauer såsom fra rengøringsassistent til sekretær, receptionist, controller, logistik eller leder etc.


Dine fordele:

  • Kvalificerede vikarer leveres i løbet af en dag
  • Du betaler en fast takst pr. time for den tid, vikaren arbejder for dig. Vi foretager lønudbetaling og alle sociale bidrag. Desuden betaler vi til pension i overensstemmelse med den overenskomst, som gælder i alle vikariater. Du skal derfor ikke tage dig af yderligere end at ringe til os og bestille din vikar.
  • En vikar kan afsluttes uden varsel, så du er kun forpligtet til at beholde vikaren så længe, der er et behov. Dvs. vikaren kan opsiges fra dag til dag.
Har du jævnligt behov for aflastning med en af vores vikarer, vil vi så vidt muligt sende den samme vikar, hvis det ønskes, da vikaren således kommer mere og mere ind i virksomheden og derfor kender den rigtig godt samt de personer, der arbejder der. Vikaren ved, hvordan arbejdsopgaverne skal løses samt, hvordan virksomheden normalt løser opgaverne.Søger du en ny, fast medarbejder, men vil afprøve samarbejdet først, kan Try & Hire stærkt anbefales.

Translate »