Om Work Supply

Work Supply er baseret i både Danmark og Sverige og leverer rekrutterings, headhunting og mange andre løsninger på tværs af brancher og lande i hele verden. Vi har stor erfaring med at finde dygtige & motiverede kandidater, der er egnet til de stillinger som virksomheder søger.

Hvem siger at rekrutteringen skal være stor og kompliceret?

Vi er måske små, men vi er specialister på området.

Virksomhederne henvender sig til Work Supply for personlig service og adgang til de mest kvalificerede talenter for deres behov omkring rekruttering, headhunting, Try & hire forløb, vikarer m.m.

Vi giver en omkostningseffektiv rekruttering løsning for vores kunder og hjælper dem med at ansætte højt kvalificerede fagfolk hurtigt og med minimal afbrydelse for produktivitet.

Vores urokkelige engagement i 'Ethics First' giver de adfærdsmæssige rammer for vores relationer med virksomheder, kandidater og kunder

Ærlighed, integritet og professionalisme er de grundlæggende principper i vores forretning. Vi forventer, at vores folk overholder disse standarder i deres dagligdag.

Centralt for vores forretningsfilosofi er, at Work Supply er en ”all rounder” og derfor kan hjælpe til med opgaver indenfor alle brancher og jobtyper. Dermed tillader det Work Supply at levere uovertruffen professionel service og kundesupport uanset om det er en virksomhed eller kandidat.

Translate »