Try & Hire

Prøv medarbejderen af i 3 måneder

Hvorfor vælge Work Supply Try & Hire?

Du sparer tid og ressourcer på at finde den rette kandidat, interview, teste og tage referencer


  • Du får tid til at vurdere kandidaten inden en eventuel fastansættelse
  • Der er kort opsigelsesvarsel
  • Du betaler udelukkende for de timer, vikaren arbejder hos jer
  • Lever vikaren ikke op til dine forventninger, finder vi hurtigst muligt en ny vikar
  • Du kender den kandidat, I vælger at ansætte, da I har mulighed for at lære ham eller hende at kende de første tre måneder
  • Du undgår dyre fejlrekrutteringer ved fastansættelse efter et Try & Hire forløb
  • Du kan vælge fastansættelse af din vikar efter 3 måneder uden beregning
  • Vi udbetaler løn og ordner de sociale omkostninger, herunder pension, feriepenge, sygedagpenge osv., indtil fastansættelsen af vikaren

Et Try & Hire forløb er en mellemting mellem et vikariat og en fastansættelse. Ved Try & Hire undgår man dyre fejlansættelser, og du får mulighed for at se din nye medarbejder an, inden I vælger at fastansætte den pågældende.

Virksomheder kan vælge et Try & Hire forløb, hvis en stilling, som ønskes besat, er meget kompleks, og virksomheden er måske usikker på, hvilken type kandidat, de ønsker, skal besætte den stilling. Try & Hire forløb giver her en god mulighed for at afprøve kandidaten, før man vælger at fastansætte den pågældende.

Vælger I et Try & Hire forløb i jeres virksomhed, starter den nye Try & Hire medarbejder som vikar i et almindeligt vikariat, og planen er så at forløbet skal ende ud i en fastansættelse. Try & Hire giver begge parter en god mulighed for at afprøve samarbejdet og lære hinanden at kende, inden I underskriver en kontrakt og forpligtes af en fastansættelse overfor hinanden.

Varighed for et Try & Hire

Et Try & Hire varer som udgangspunkt max i tre måneder, hvorefter I skal vælge, om I vil foretage en fastansættelse af jeres vikar el. om I vil afprøve en anden.

Work Supply måde at gøre det på:

Når den rette kandidat skal findes til et Try & Hire forløb, kommer vi ud til jer for at afdække de enkelte kompetencer og kvalifikationer, som I ønsker, jeres kommende medarbejder skal have. Her får vi en fornemmelse af jeres virksomhed og jeres miljø, så vi bedre kan finde den rette kandidat, som vil passe ind hos jer både personligt og fagligt.

Vi vil derefter søge efter en passende profil, som matcher de kvalifikationer og kompetencer, som I ønsker, jeres nye kandidat skal have.

Et Try & Hire forløb starter som et almindeligt vikariat, hvor I har en vikar ude hos jer under generelle vikarbetingelser. Vi sørger for al aflønning af vikaren, herunder blandt andet også feriepenge, pension, sygedagpenge osv., og I betaler kun for de timer, vikaren arbejder hos jer.

Efter tre måneders vikariat kan jeres vikar blive fastansat uden yderligere omkostninger. Ønsker I at fastansætte jeres vikar inden for de første tre måneder, beregnes der et forholdsmæssigt honorar, og I kan herefter overtage vikaren og fastansætte den pågældende.

Hvis medarbejderen inden for de første tre måneder i Try & Hire forløbet viser sig mod forventning ikke at være den rette til stillingen, finder vi naturligvis en kvalificeret afløser, hvorefter Try & Hire forløbets periode på 3 måneder starter forfra.

Både virksomhed og vikar har som udgangspunkt en dags opsigelse.


Translate »